audi a3 private lease

Disclaimer

Aansprakelijkheid

VVS Assuradeuren* stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan VVS Assuradeuren of haar licentiegevers.

Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van VVS Assuradeuren.

 

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt VVS Assuradeuren geen aansprakelijkheid.

 

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. VVS Assuradeuren is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Volkswagen Pon Financial Services B.V. ter attentie van: Communicatie, Postbus 617, 3821 AJ Amersfoort.

 

* VVS Assuradeuren is een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V. (handelsregister: 20073305) gevestigd aan de Saturnus 1, 3824 ME te Amersfoort.